Palimpsest

Colecţia Palimpsest explorează valenţelele estetice ale hârtiei de carte veche dar şi capacitatea textului vechi de a mai transmite mesaje în contemporaneitate. Prin deconstrucţie, reconstrucţie, reciclare, textul vechi este reintegrat într-o poveste nouă, personală, în care purtătoarea bijuteriei devine personaj principal, expunând un statement puternic, în favoarea protejării mediului înconjurător şi culturii.
Mărgelele de hârtie dezvăluie rămăşiţe de cuvinte şi culori într-un joc delicat şi misterios care hrăneşte fantezia şi încântă privirea.

Colierele din această colecţie sunt realizate 100% din hârtie, ceea ce înseamnă că şi şnurul pe care sunt înşirate mărgelele este tot din hârtie, fiind foarte rezistent şi completând estetic fiecare colier.

Fiecare element de hârtie este realizat manual şi lăcuit de mai multe ori, cu lac transparent, mat, non-toxic. Astfel, produsul final are o foarte bună rezistenţă la purtare.

Fiecare piesă de bijuterie vine ambalată într-o cutie personalizată, din carton, fiind astfel o variantă ideală pentru un cadou sustenabil.

Go Green! Wear paper jewelry!

Lasă un comentariu