CHIRAMÓ Paper Jewelry

DESPRE BIJUTERIILE CHIRAMÓ

Untitled-1

Chiramó explorează hârtia ca mediu inedit de exprimare în realizarea unor bijuterii care să pună în evidență unicitatea fiecărei femei și să afirme atenția pe care o acordăm mediului, chiar și în acest aspect al vieții noastre.

Fiecare element din hârtie este supus unor tratamente diverse pentru a obține rezultatul estetic dorit iar la final acesta este lăcuit de mai multe ori pentru a-l proteja și întări. Timpul de finalizare a unei serii de elemente de hartie  poate varia de la cateva zile la câteva săptămâni. În cele din urmă, piesele sunt asamblate într-o bijuterie unică.
Joaca mea cu mărgelele de hârtie a început în 2011 și de atunci, fascinația de a vedea ivindu-se sub mâinile mele frumusețea renovată a unui material atât de banal, este mereu vie. Sunt fericită de fiecare dată când alegeți să purtați sau să oferiți cu demnitate și bucurie bijuteriile Chiramó.

 

PURTARE ȘI PĂSTRARE

11

Pentru a păstra bijuteriile voastre preferate în stare perfectă, cât mai mult timp vă recomand urmatoarele:

Evitați contactul cu apa menajera și cu apa sărată a mării, chiar dacă acestea nu le distrug.

Nu le depozitați în apropierea surselor de căldură

Evitați contactul cu produsele cosmetice și de îngrijire corporală (cremă, parfum, spray etc)

Scoateți bijuteriile înainte de culcare și păstrați-le în ambalajul original sau într-un alt ambalaj, astfel încât să nu se zgârie de alte bijuterii.

Pentru mai multe lămuriri, am scris un articol special pe aceasta temă.

 

GARANȚIE

2

Pentru realizarea bijuteriilor Chiramó, încerc să folosesc cele mai bune materiale astfel încât să vă bucurați de un produs de înaltă calitate un timp cât mai îndelungat. Totuși, pentru eventualele neplăceri apărute din cauza materialelor sau procesului de realizare sau dacă pur și simplu nu sunteți pe deplin mulțumit/ă de achiziția făcută, beneficiați de 30 de zile garanție, timp în care puteți să returnați produsul și să il schimbați cu un altul sau să solicitați returnarea sumei achitate.

Deteriorările apărute din cauza purtării sau păstrării necorespunzătoare, nu intră sub protecția garanției.

EPILOG

This slideshow requires JavaScript.

Bijuteriile Chiramó sunt pentru femeia modernă care trece dincolo de mode și convenții, își explorează propriile nevoi și dorințe și știe să pună în evidență unicitatea stilului personal și atitudinea conștientă față de natură.

Despre mine pot spune că cea mai fericită sunt atunci cand lucrez la o nouă colecție dar sunt foarte încântată și atunci când primesc de la voi fotografii purtând bijuteriile Chiramo sau când descopăr vreun #Chiramo pe Facebook, Instagram sau Pinterest 🙂

Pentru publicul de peste hotarele României exista și un Chiramó etsy shop

GO GREEN! WEAR PAPER JEWELRY!

Advertisements